Solutii

Home / Solutii
Experienta noastra in piata IT&C inseamna ca avem un palmares excelent de serviciu.
Compania si gama de produse promovate evolueaza in mod constant pentru a reflecta cerintele pietei si a indeplini toate cerintele clientului.
Produsele noastre permit companiilor sa isi optimizeze procesele lor de comunicare, pentru a genera noi canale de venituri si de a reduce costurile de regie.

Societati dintr-o o gama larga de sectoare, de la corporatii pana la IMM-uri, beneficiaza de solutiile si produsele noastre scalabile, integrabile si “cost effective”:

Organizatii finantate de sectorul public se afla sub o presiune imensa pentru a aborda eficienta si a reduce costurile chiar peste bord.
GPSS ofera o platforma extrem de scalabila si eficienta din punct de vedere al costurilor. Solutia noastra este in intregime „device-agnostic” (nu depinde de un anumit device) si lucram indeaproape cu toti clientii nostri pentru a asigura integrarea completa cu infrastructura existenta.
Abordarea noastra este modulara, ceea ce inseamna ca platiti numai pentru acele aplicatii de care aveti nevoie acum si alte solutii pot fi pur si simplu adaugate la platforma mai tarziu. Acest lucru va ofera un avantaj competitiv, de a alege servicii de tip 'cel mai bun-din-clasa sa', care se potrivesc organizatiei dumneavoastra si de a face cea mai buna utilizare a bugetului dvs., in loc de a fi legat intr-un singur furnizor.

In piata de astazi atat de competitiva, cheia pentru orice afacere de succes este de a se diferentia cu produse si servicii de interes pentru clienti, ce le pot castiga increderea si incita la loialitate.
Platformele multimedia puternice GPSS permit intreprinderilor sa isi imbunatateasca comunicarea cu clientii si sa implementeze servicii cu valoare adaugata ce suporta comunicatii fixe, mobile si web.
Solutiile noastre, toate bazate pe un „cloud” puternic, sunt scalabile in design si suport multi-aplicatii, inclusiv servicii cu tarif special, mesagerie unificata, VoIP, conferinte multipunct, videoconferinte multipunct, teleprezenta, live webcasting, etc.
Clientii nostri se numara mari companii, operatori de retea, furnizorii de SVA si sectorul public.

GPSS lucreaza cu universitati din intreaga tara si intelege provocarile unice cu care se confrunta sectorul invatamantului superior. Platforma noastra ofera o solutie IT simpla , intuitiva si eficienta din punct de vedere al costurilor pentru telecomunicatii.
Solutiile propuse sunt la baza „telephony-agnostic” in sensul ca putem integra orice infrastructura de telecomunicatii, indiferent de furnizor, asigurand o investitie „future proof”.
Abordarea noastra este modulara ceea ce inseamna ca platiti numai pentru acele aplicatii de care aveti nevoie acum, iar alte solutii pot fi pur si simplu adaugate la platforma oricand exista cerere.
Acest lucru va ofera un avantaj competitiv, de a alege servicii de tip 'cel mai bun-din-clasa sa', care se potrivesc organizatiei dumneavoastra si de a face cea mai buna utilizare a bugetului dvs., in loc de a fi legat intr-un singur furnizor.
Avem o vasta experienta in implementarea de solutii de comunicare multimedia in sectorul invatamantului superior.

Veniturile si profitabilitatea sunt foarte importante pentru fiecare furnizor de servicii.
Sistemul nostru a fost dovedit cu instalarea la mai multe companii furnizoare de servicii, companii care au semnalat generare de venituri suplimentare semnificative de catre noile aplicatii, in timp ce economiile au fost facute prin condensarea de aplicatii pe o singura platforma.

Au existat solutii in trecut pentru Telemedicina, dar au existat probleme, cum ar fi:
• acces, retele, mobilitatea
• confidentialitate si securitate
• Usor de utilizat
• Calitate
• interoperabilitate
• Investitii

Platforma noastra rezolva toate problemele de mai sus si in plus, aduce performanta si reducerea costurilor fara compromisuri. Platforma noastra Heathcare functioneaza pe orice dispozitiv, functioneaza pe orice retea, se adapteaza in timp real la orice retea cu o latenta minima, oferind o calitate consecventa si reducand artefacte si erori.
Platforma noastra, prin adaptabilitatea si interoperabilitatea oferita, se recomanda pentru diferite aplicatii din domeniul sanatatii, precum:
• Colaborarea la distanta dintre medici

• Video Contact Center pentru achizitia si retentia pacientilor

• Spitalul / flux de lucru Clinic
    - Integrarea EHR
    - Portaluri pentru pacienti, etc.;

• aplicatii de tip „bedside” (la pat):
    - ospitalitatea pacientului
    - monitorizarea pacientului
    - apel de urgenta

• Telemedicina
    - Telestroke
    - Ingrijirea pacientului la domiciliu
    - eICU (e – terapie intesiva)
    - Telepsych ( tele-psihologie)

• Pregatire la domiciliu

• Intalniri de afaceri de la distanta

• Diferite alte servicii oferite de la distanta

Analiza strategica GPSS-RC3I se bazeaza pe o serie de metode analitice si o retea internationala de experti si de proprietari/operatori de infrastructuri critice pentru a sprijini si a participa in cercetare, pentru a imbunatati managementul sau riscurile operationale si rezilienta securitatii organizationale prin:
• Intelegerea mediului in care o organizatie functioneaza (interne si externe), inclusiv activele fizice si cibernetice ce pot fi afectate de un eveniment/atac cibernetic sau fizic (toate riscurile)
• Intelegerea interactiunii organizatiei cu mediul sau (in cadrul si in alte infrastructuri critice, raspuns de urgenta, aplicare a legii si guvern)
• Intelegerea specificului sectorului cibernetic si toate riscurile si vulnerabilitatile de securitate
• Imbunatatirea constientizarii situatiilor de securitate intelligence, de partajare de informatii in ambele sensuri, de solutii de contramasuri, de raspuns la incidente, de securitate si educatie a fortei de munca.

Echipa noastra de experti va poate consilia nu numai in alcatuirea proiectelor ci si in implementarea si dezvoltarea acestora. Fie ca sunt proiecte IT&C sau protectia infrastructurilor critice, compania noastra poate sa asigure dezideratul de baza al conceptului “Total Management”.